Glossy 200% Zundert gepresenteerd

Artikel gepost: woensdag, 27 juni 2018 door Jan Stads

ZUNDERT TEA BY ME, THEE VAN DE HOLLANDSE BODEM. Jan Stads / Pix4Profs

Glossy 200% Zundert gepresenteerd


Op donderdag 21 juni is in het van Goghhuis de glossy 200% Zundert gepresenteerd. Te midden van iedereen van jong tot oud die zijn bijdrage aan het boek heeft geleverd, werden enkele 'highlights' toegelicht.

In de glossy staan interviews met diverse personen, organisaties, verenigingen en bedrijven uit de verschillende dorpen van onze gemeente. Elk kerkdorp heeft een eigen verhaal en dat wordt in dit boek extra benadrukt. Ook het afscheid van de studio van ROStv in Rijsbergen wordt meegenomen.

Met behulp van tekstschrijvers (Nicolle Christiaanse, Peter de Jong, Bart van Kerkhoff, Marjo Peppelaar, Martijn Schraven, Hanneke Willemstein en Annelies Wijnen tevens hoofdredacteur van deze uitgave), diverse fotografen van Pix4Profs, Peter van Trijen, Else Loof, Marcel Otterspeer, Ron magielse, Edwin Wiekens, Joris Knapen en Jan Stads, vormgeefster Nicole Hoepelman, eindredacteuren Pix4Profs, Nienke Stads, Laura van Meel en Gert Thonen en natuurlijk de vele Zundertse adverteerders is het boek tot stand gekomen.

Het eerste exemplaar werd overhandigd door hoofdredacteur Annelies Wijnen aan burgemeester Mevr. Leny Poppe - de Looff.

Het boek is gedrukt in een oplage van 10.000 en wordt huis aan huis verspreid. Binnenkort dus in uw brievenbus

Blader door de galerij: ZUNDERT.200PROCENTGLOSSY.NL 2018_01

Categorie:  PIX4PROFS / STADS FOTO en ONTWERP   |   Gezien:  371

Terug naar de lijst met nieuwsartikelen