Na begeleiding vanuit Dongen Werkt en de Leerloods nu een vast contract

Artikel gepost: dinsdag, 10 april 2018 door Jan Stads

DONGEN, GEMEENTERAADSLEDEN NEMEN AFSCHEID, MIEKE BREUGELMANS. Foto Jan Stads / Pix4Profs

Na begeleiding vanuit Dongen Werkt en de Leerloods nu een vast contract

Nieuwe Dongenaar Mahmud aan de slag bij Fremat Nieuwe Dongenaar Mohammed Mahmud Ibrahim is op maandag 22 januari jl. bij het bedrijf Fremat aan een proefplaatsing begonnen.

Dit beviel van beide kanten zo goed dat Mahmud per 1 april 2018 een contract krijgt aangeboden door Fremat. Aanleiding In januari van dit jaar meldde Fremat de vacature aan bij Dongen Werkt! Bij Fremat stond stond men er open voor om in contact te komen met statushouders, ofwel 'nieuwe Dongenaren'. Onno van de Leerloods is samen met Mohammed naar Fremat geweest voor een eerste kennismakingsgesprek. Met als resultaat dat hij begon op een proefplaatsing. Vervolgens hebben Fremat en alle medewerkers deze sympathieke statushouder omarmd en samen met hun én de coaches van de Leerloods is de plaatsing een succes geworden.

Andere bedrijven Bij meer Dongense bedrijven zijn statushouders aan de slag op een werkervaringsplaats of een proefplaatsing. Wellicht gaan er meerdere personen het fantastische voorbeeld van Mahmud en Fremat volgen!

Voor Pix4Profs was Ed van Houtum aanwezig.

Blader door de galerij: LAATST TOEGEVOEGD

Categorie:  Persberichten   |   Gezien:  241

Terug naar de lijst met nieuwsartikelen