Een Gouden knoop en 2 koninklijke onderscheidingen bij afscheid raad Dongen.

Artikel gepost: donderdag, 29 maart 2018 door Jan Stads

DONGEN, GEMEENTERAADSLEDEN NEMEN AFSCHEID, MIEKE BREUGELMANS. Foto Jan Stads / Pix4Profs

Een Gouden knoop en 2 koninklijke onderscheidingen bij afscheid raad Dongen.

Uitreiking gouden knoop door burgemeester Starmans-Gelijns aan mevrouw M. Breugelmans Mevrouw Breugelmans heeft 13 jaar in de gemeenteraad gezeten. Tevens helpt mevrouw Breugelmans anderstaligen bij het vertalen naar het Nederlands (voornamelijk juridische sector), regelde de administratie en boekingen van museum De Looierij en is regelmatig te vinden voor begeleiding van mensen met Alzheimer in het 'Kloosterpad'

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen door burgemeester Starmans-Gelijns aan de heer W. van Delft De heer Van Delft was ruim 12 jaar actief als raadslid voor de Volkspartij Dongen. Tevens is de heer Van Delft al jarenlang de sturende factor van biljartvereniging ONA. Was initiatiefnemer en voorzitter van het dorpsfeest Klein-Dongen-Vaart en was bestuurder van het jeugdcentrum.

Een tweede koninklijke onderscheiding was er voor de heer Türkyilmaz zat 16 jaar onafgebroken in de gemeenteraad. Zijn hart lag voornamelijk bij het sociale domein, bij Dongenaren die wat extra steun kunnen gebruiken.

Voor Pix4Profs was Jan Stads aanwezig.

Blader door de galerij: LAATST TOEGEVOEGD

Categorie:  Persberichten   |   Gezien:  203

Terug naar de lijst met nieuwsartikelen