GEMEENTE WOENSDRECHT UITNODIGINGEN

Artikel gepost: dinsdag, 2 april 2019 door Jan Stads

Donderdag 4 april

* 13.30 uur: Opening nieuwe pluktuin
Wellicht weet u nog wel dat vorig jaar op initiatief van de familie Uitdewilligen en de firma Steketee een pluktuin is opgericht in Hoogerheide. Ook dit jaar is dit het geval, maar dan op een nieuwe locatie. Wethouder Van Agtmaal is door de initiatiefnemers uitgenodigd om deze nieuwe pluktuin te openen en u bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De nieuwe locatie is naast de carpoolplaats (bij het viaduct) in Hoogerheide.

* 14.30 uur: Uitreiking verkeersdiploma’s
Om 14.30 uur reikt wethouder Van Agtmaal verkeersdiploma’s uit op basisschool de Meulenrakkers in Ossendrecht. Verslaglegging hiervan wordt zeer op prijs gesteld.Vrijdag 5 april
Vorig jaar september kwam directeur Pieter Krebbekx samen met vier leerlingen (Kevin, Inge, Feline en Luc) langs bij wethouder Van Agtmaal om ingezamelde  handtekeningen aan te bieden voor een nieuw klimtoestel in de speeltuin naast basisschool De Stappen in Hoogerheide. (Zie foto van dit moment in de bijlage).
Wethouder Van Agtmaal beloofde toen een nieuw speeltoestel én dat de vier leerlingen hier als eerste op zouden mogen spelen. Hij lost graag deze belofte in op vrijdag 5 april om 14.00 uur in de speeltuin naast de school (Bloemenlaan Hoogerheide). U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

 

Categorie:  Persberichten   |   Gezien:  421

Terug naar de lijst met nieuwsartikelen