Aankoopopties voor deze foto
Pix4Profs-Ron Magielse een volle tribune bij de eerst derby in jaren tussen de buren zundert en vvr.

Aankoopopties

Hieronder staan de aankoopopties voor deze foto. Om foto's aan te schaffen via uw winkelwagen moet u zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker

Productopties voor deze foto

Afdruk 13X18 cm. Vakafdruk – €11.00

Een vakafdruk op hoogwaardig papier, 13x18 cm. Prijs is incl. BTW en verzendkosten.

Hoeveelheid

+


Afdruk 20x30 cm. Vakafdruk – €17.50

Een vakafdruk op hoogwaardig papier van 20x30 cm. incl. BTW en verzending.

Hoeveelheid

+


boek 'Van Brabant naar Afghanistan... en terug' – €9.95

AANBIEDING! van € 17,95 nu incl. verzending € 12,20

'Van Brabant naar Afghanistan...en terug' is een non-fictie graphic novel / journalistieke strip over de ervaringen van zes militairen en veteranen die tussen 2005 en 2010 in Afghanistan hebben gediend. 

Deze personen hebben in het bijzonder gemeen dat ze alle zes uit Dongen, Noord-Brabant, komen. Vijf mannen en een vrouw vertellen stripjournalist Jules Calis, die hun verhalen optekent, in zijn studio over hun uitzending en ervaringen na terugkomst.

Van elke persoon heeft Calis drie verhalen opgetekend. Deze spelen zich af in Afghanistan, provincie Uruzgan, binnen en buiten de poorten van het kamp, in Nederland, het dorpscafé, een benzinepomp en de studio van Calis waar de militairen en veteranen hun verhalen vertelden. Verhalen over het lopen van patrouilles en tegelijkertijd van de omgeving kunnen genieten, bermbomaanslagen, de eerste avond stappen na thuiskomst, een vuurgevecht, het verlies van een kameraad en andere heftige en opmerkelijke verhalen.

Met het boek wil Calis een indruk geven van wat 'onze jongens en meiden' hebben meegemaakt. De lezer wordt tegelijkertijd geconfronteerd met de consequenties van de beslissingen van onze democratisch gekozen overheid. Verder geeft het boek een veelkoppig beeld van een (te) grote realiteit die de missie is geweest.

Biografie auteur:

Jules Calis (1985) studeerde autonome beeldende kunst aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam. Tijdens zijn studie verdiepte hij zich in de journalistieke strip als medium en tegenwoordig werkt hij als freelance illustrator, striptekenaar en grafisch journalist. Calis heeft voor de Volkskrant, NRC.Next, De Correspondent, Vice Media en BN DeStem verhalen geïllustreerd.

PRIJS €9,95, verzendkosten € 2.25 totaal via website € 12,20 ook verkrijgbaar in de betere boekhandel! CB aangemeld.

Hoeveelheid

+


BOEKUITGAVE "MIJN OMA DENKT DAT IK HAAR ZUSJE BEN" – €9.95

Een jeugdboek dat in begrijpelijke en verhalende taaldementie uitlegt aan kinderen. Uniek met dit thema en uniek hoe het geïllustreerd is: met realtime foto’s gecombineerd met tekeningen, soms in één beeld, soms illustraties die een duidelijk vervolgbeeld geven.
Nicolle Christiaanse is vooral bekend om haar jeugdboeken over paarden, u wel bekend, met ruim 350.000 verkochte boeken. Samen met fotograaf Jan Stads schreef zij eerder het kijk- en leesboek vooral voor volwassenen “Dementie, een vergeten wereld”.

Hoofdpersoon in dit educatieve jeugdboek is haar eigen moeder, die momenteel in een gesloten dementie-afdeling huist.
Voor ons een belangrijk maatschappelijk boek waarbij kinderen op een makkelijke “leuke” manier leren omgaan met dementie.

biografie schrijfster Nicolle Christiaanse

Verhalen schrijven, dat is wat ik graag doe. Mooie, spannende, vrolijke, verdrietige, grappige, boze en liefdevolle verhalen. De ene keer is alles wat ik vertel echt gebeurd. De andere keer is het deels waar en deels verzonnen. Soms is het allemaal fantasie. “Mijn oma denkt dat ik haar zusje ben” is gebaseerd op mijn eigen moeder! Mijn naam is Nicolle Christiaanse. Samen met mijn man Joost woon ik in een romantisch, klein boerderijtje net buiten Oisterwijk. We hebben drie kinderen, twee kleinkinderen en veel huisdieren: de honden Freek en Noortje, poes Tessie en de pony’s Fritske en Jorrin. Ik ben geboren op 10 maart 1964 en opgegroeid in Tilburg. In die stad ging ik naar de basisschool en naar het VWO. Daarna heb ik gestudeerd voor drogist en natuurgeneeskundig therapeute. Als therapeute begin je meestal een praktijk, maar dat paste niet bij mij. Schrijven vond ik veel leuker, dus ging ik daarmee aan de slag. Mijn allereerste succes was een kort leesverhaal, dat in 1997 verscheen in het tijdschrift ‘Donald Duck’. Sindsdien werk ik voor meerdere uitgeverijen. In ‘Penny’ en andere tijdschriften verschijnen leesverhalen, informatieve teksten, interviews en strips die zijn getekend volgens mijn scripts. Mijn jeugdboeken geeft uitgeverij Kluitman uit. Dat zijn er al meer dan 20! In eerste instantie schreef ik alleen maar voor de jeugd. Tot ik ontdekte dat ook volwassenen graag mooie verhalen lezen. Voor hen schrijf ik non-fictie, oftewel waargebeurde verhalen. Om deze goed in beeld te brengen werk ik samen met fotograaf Jan Stads. Mijn teksten gecombineerd met foto’s komen uit in boeken bij uitgeverij Pix4Profs. 


PRIJS €9,95 verzendkosten € 2,25 totaal via website € 12,20

 

Hoeveelheid

+


Kunstafdruk 20x30 cm. Fine Art Paper Hahnemuhle – €35.00

(prijs is inclusief verzendkosten) Afgedrukt op het beroemde Hahnemuhle Fine Art Paper voor een levensechte weergave van deze afbeelding.

Hoeveelheid

+


Kunstafdruk 30x40 cm. op FineArt Paper William Turner – €55.00

(prijs is inclusief verzendkosten) Afgedrukt op het beroemde Hahnemuhle papier William Turner Aquarel papier voor een levensechte weergave van deze afbeelding.

Hoeveelheid

+


Boekuitgave MARIEKE MARTINO – €7.50

AANBIEDING!!!! € 7,50 INCL. VERZENDKOSTEN!!!!

Ireen Wüst inspiratiebron jeugdboek

 ‘Marieke Martino, De kleindochter van Koning Stracciatella’ is een spannend boek dat is geschreven voor de jonge lezer (10 tot en met 15 jaar) en verder voor iedereen die van schaatsen houdt. Het boek van auteur Joost Goutziers is lichtjes geïnspireerd door de juniorenjaren van de schaatstopper Ireen Wüst en is geïllustreerd door kunstenaar Rob van Trier. 

Joost Goutziers (Udenhout, 1961) is kunstredacteur bij het Brabants Dagblad. Eerder publiceerde hij ‘Deze jongen’, een biografie over de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers. Naast journalistieke producties schrijft hij kinderverhalen en liedteksten.

Rob van Trier (Tilburg, 1957) is kunstschilder. Als beeldend kunstenaar zijn er twee stromingen te onderscheiden: vrije expressie en het weergeven van een impressie. De werken van Rob van Trier worden wereldwijd verkocht.

 Jan Stads (1959) is fotograaf en uitgever. Zijn uitgeverij Pix4profs geeft onder meer ‘Deze Jongen’, een biografie over Gerard van Maasakkers en ‘Stan Storimans, Oog op de Wereld’ uit.

Titel: Marieke Martino

Subtitel: Kleindochter van koning Stracciatella

ISBN: 978-94-6032-013-2

Prijs: € 7,50 FEESTAANBIEDING LET OP INCL. VERZENDKOSTEN

 

Hoeveelheid

+


Boekuitgave DEMENTIE, een vergeten wereld – €10.00

AANBIEDING OM NIET TE MISSEN!

DEMENTIE, een vergeten wereld. Gezien door de ogen van fotograaf Jan Stads. Geschreven door Nicolle Christiaanse, maar verteld door de families. Met dank aan alle deelnemende families en de personeelsleden en directie van Savant Zorg.

Waarom deze lage prijs voor dit unieke boek? Om te zorgen dat de drempel laag is en iedereen het wil en kan aanschaffen.

We hebben allemaal ooit te maken in gezin, familie, onder vrienden met deze vreselijke ziekte en dit boek geeft een inzage in wat u te wachten staat!

 

Let op INCLUSIEF VERZENDKOSTEN!

Hoeveelheid

+


Boekuitgave GERARD van MAASAKKER, DEZE JONGEN – €8.00

Nu! € 8,00 inclusief de verzendkosten!

Het biografische boek ‘Deze jongen. Gerard van Maasakkers totnogtoe’ is een van de mooiste uitgave van Pix4Profs Uitgeverij in Tilburg / Drunen. Het beschrijft het leven en de muzikale carrière van de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers, winnaar van de Gouden Harp, en al dertig jaar vertolker van chansons over herkenbare mensen en universele thema’s. 
Met zijn begeleidingsband De Vaste Mannen speelt Gerard van Maasakkers in zalen in het hele land. Nederlandse artiesten als Paul de Leeuw, Claudia de Breij en Guus Meeuwis vertolken zijn liedjes op ‘Anders’, een cd die uitkwam in 2008, het jaar dat hij zijn dertigjarig jubileum vierde. De zanger is blij met zijn succes, maar nog gelukkiger is hij met de wijze waarop hij tegenwoordig zijn liedjes schrijft. Kleine schilderijtjes, noemt hij die. Zijn fans waarderen ze en de critici ook. Gerard van Maasakkers  won meerdere prijzen, met De Gouden Harp totnogtoe als hoogtepunt. In 2007 werd hij Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Maar het leven en de carrière van Gerard ging verder, begin april van 2014 wint Gerard voor de tweede keer in twee jaar de Annie MG Smidtprijs!

Hoe is zijn carrière begonnen en gekomen tot deze verdiende roem?  Lees het in deze biografie!


 

Hoeveelheid

+


Boekuitgave PASTOOR HILVERMANS en de drie schijnheiligen – €5.00

AANBIEDING!!! INCL. VERZENDKOSTEN

Een uniek stripboek met fietsroute door het Gebied van de Hilver.

Nu incl. verzendkosten voor € 5

Hoeveelheid

+


Boekuitgave DE BRABANTSE SPOT- en SCHELDNAMEN – €20.00

SUPERAANBIEDING!!!!! INCL. VERZENDKOSTEN!!

Het is een beeldende en pakkende bundel geworden van ruim   300 pagina’s. Vier jaar werkte Caspar van de Ven aan dit boek.  Zijn  “levenswerk” hebben we een extra glimlach gegeven door illustraties van Doortje Hopstaken en foto’s met een lach van Jan Stads en zijn fotoclub Pix4Profs. Dit heeft geresulteerd in een gedegen werk met een moderne uitstraling. Lees- en kijkplezier voor iedere Brabander!

Ruim 300 pagina's dik, 24 x 24 cm groot, harde kaft, 28 beeldvullende illustraties van Doortje Hopstaken, ruim 160 foto's van Jan Stads en leden van zijn fotoclub Pix4Profs.


 

Hoeveelheid

+


Boekuitgave PAARDenKRACHT – €12.95

AANBIEDING !!!! INCL. VERZENDKOSTEN

PAARDenKRACHT

Werknemers met vier benen

Samenwerken met paarden is een bewuste keuze. Een werknemer met vier benen zal altijd zijn beste beentje voorzetten om zijn taken te vervullen. Zijn baas kan rekenen op lichamelijke inzet, een goede mentaliteit, sociale vaardigheden en duidelijk communicatie.

Ruim 200 pagina's, ruim honderd foto's, harde kaft gebonden, liggend A4

 

Hoeveelheid

+


Boekuitgave HUISJES van ons MOEDER – €16.95

Huisjes van Ons Moeder, DE LAATSTE 250 BOEKEN!

Mariakapellen in Noord-Brabant in woord en aquarel

Noord-Brabant is de kapellenprovincie van Nederland. Er staan honderden kapellen. De meeste zijn toegewijd aan Maria. ‘Huisjes van Ons Moeder’ geeft de achtergronden van vele tientallen Mariakapellen in alle delen van de provincie. Deze verhalen zijn rijk aan informatie over rituelen, gebruiken en andere kennis die de Mariakapellen in een brede context van het Noord-Brabants immaterieel erfgoed plaatsen. Van elke kapel is een situatieschets opgenomen zodat de geïnteresseerde er gemakkelijk zijn weg naar toe kan vinden. ‘Huisjes van Ons Moeder’ is een mooi boek dankzij de schitterende aquarellen van alle beschreven Mariakapellen.

Paul Spapens (1949) schreef de teksten over de Mariakapellen. Hij is als onderzoeker en schrijver gespecialiseerd in Noord-Brabantse volksdevotie. Mariakapellen zijn daar een belangrijke uiting van.

Aart van Woensel (1929) maakte alle aquarellen. Deze voormalige leraar Nederlands, tekenen en geschiedenis is sinds 1989 fulltime bezig met het maken van aquarellen. Als kunstenaar is hij gespecialiseerd in tekeningen op rouwkaarten. Zijn aquarellen geven dit boek een uniek karakter: ‘Huisjes van Ons Moeder’ is zowel een kunstboek als een boek over geschiedenis, erfgoed en identiteit van Noord-Brabant.

 

Hoeveelheid

+


Boekuitgave BIER IN ALLE EEUWIGHEID – €24.95

Bier in alle eeuwigheid

Boek over 125 jaar Tilburgse trappistenbouwerij

 

TILBURG - Hans Wiegel, voorzitter van het Centraal Brouwerij Kantoor, neemt het eerste exemplaar in ontvangst van ‘Bier in alle eeuwigheid’, het boek over het 125-jarig bestaan van trappistenbrouwerij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Tilburg (Berkel-Enschot).

 

Paul Spapens tekende de kleurrijke geschiedenis op van de enige trappistenbrouwerij van Nederland. Jan Stads en John Kraijenbrink maakten de actuele foto’s en een selectie uit het historische beeldmateriaal, dat voor een groot deel nog nooit eerder is gepubliceerd.

 

Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven dateert van 1881. De trappisten moeten zoveel mogelijk in eigen onderhoud voorzien. De boerderij die de monniken hadden op het voormalig domein van Koning Willem II leverde veel te weinig op. Daarom werd er een brouwerij ingericht als alternatieve bron van bestaan. In dat opzicht is de brouwerij altijd uiterst belangrijk geweest voor de abdij.

Met veel vallen en opstaan hebben de monniken de brouwerij geëxploiteerd. In de jaren dertig van de vorige eeuw bouwden ze de trappistinnenabdij van Berkel-Enschot. Om deze abdij te kunnen bekostigen, werd de bierproductie fiks opgevoerd. Toen de abdij er eenmaal stond, vond de abt dat de productie weer naar beneden moest. Hij zette letterlijk een rode streep door de helft van het klantenbestand (toen rond de 400 caféhouders).

Na de Tweede Wereldoorlog ging het zo goed met de brouwerij dat de monniken het niet meer konden behappen. Ze gingen in zee met Stella Artois. Dit avontuur betekende op een haar na de ondergang van de enige Nederlandse Trappistenbrouwerij. In 1980 begonnen de monniken weer voor zichzelf. Sindsdien brouwen ze het bovengistend bier La Trappe. Daarmee hebben ze tot op de dag van vandaag veel succes in binnen- en buitenland.

 

Het boek ‘Bier in alle eeuwigheid’ is een uitgave van Pix4profs. Het boek telt 208 pagina’s en het kost 24,95. Het is onder meer verkrijgbaar via de website www.pix4profs.nl

ISBN-nummer: 978-94-6032-008-8. 

 

Hoeveelheid

+


Boekuitgave GWASI SIKI – €26.95

Gwasi Siki is Surinaams en het betekent lepra, melaatsheid. Gwasi Siki vertelt het levensverhaal van vijftien Surinaamse mensen die lepra hebben gehad. Deze verschrikkelijke ziekte heeft ze lichamelijk verminkt en heeft hun levens geruïneerd. Maar steeds opnieuw hebben ze de kracht en de moed gevonden om op te staan en verder te gaan. De boeiend geschreven levensverhalen van deze krachtige persoonlijkheden zijn zowel interessant voor Surinamers als voor Nederlanders - de verhalen spelen in Suriname, maar ze zijn doorspekt met talloze Nederlandse ingrediënten: taal, cultuur, religie, bestuur. In Gwasi Siki brengen ex-leprapatiënten beide gemeenschappen dicht bij elkaar.

De foto's in Gwasi Siki zijn gemaakt door de beroepsfotograaf Jan Stads (1959). Met zijn feilloos registrerende camera vertelt hij een vaak gruwelijk, maar altijd diep menselijk verhaal. Werk van Jan Stads is in tal van boeken gepubliceerd.

Tijdens hun werkbezoek aan Suriname werden schrijver en fotograaf door het land gegidst door Glenn Doekhi. Met zijn warme Surinaamse charme droeg hij er mede zorg voor dat Gwasi Siki het boek is geworden waarvoor het is bedoeld: een krachtige uitdrukking van respect in woord en beeld voor mensen die lepra letterlijk hebben overleefd.

De prijs van dit boek is € 26,95 (incl. verzendkosten), via deze site te bestellen.

Hoeveelheid

+


Vraag een offerte aan voor het gebruik van deze foto

Specificeer uw vereisten voor deze foto