Aankoopopties voor deze foto
DEN HAAG, 'S GRAVENHAGE, VETERANENDAG. Foto Jan Stads / Pix4Profs Door het jaar heen geven de Gele Rijders meerdere malen demonstraties gebaseerd op het roemrijke verleden van de 11de Afdeling Rijdende Artillerie van de 13de gemechaniseerde Brigade. Ze zijn onder meer aanwezig bij de Veteranendag op het Malieveld in Den Haag en de Salút Segietère in Sint Geertruid. Van oorsprong was de taak van de Gele Rijders het ondersteunen van de cavalerie, tot de veldartillerie met de zwaardere kanonnen ter plaatse was. Ze beschikten over sterke paarden die snel konden manoeuvreren. Alleen zij konden ervoor zorgen dat kanon en kanonniers op tijd, op de juiste plaats arriveerden. Heden ten dage is de 11de Afdeling Rijdende Artillerie het enige onderdeel van het Nederlandse leger dat voornamelijk draait op werknemers met vier benen. Aan vast personeel beschikt de afdeling over manager Ellen van der Putten, vier militairen en elf paarden. De paarden, ruiters en kanonnen zijn uitermate geschikt voor het geven van flitsende demonstraties. Om de historische waarheid zoveel mogelijk te benaderen, treden ze op met een authentiek kanon 6-veld. Voor repetities wordt gebruik gemaakt van een zorgvuldig nagebouwde replica.

Aankoopopties

Hieronder staan de aankoopopties voor deze foto. Om foto's aan te schaffen via uw winkelwagen moet u zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker

Productopties voor deze foto

Afdruk 13X18 cm. Vakafdruk – €11.00

Een vakafdruk op hoogwaardig papier, 13x18 cm. Prijs is incl. BTW en verzendkosten.

Hoeveelheid

+


Afdruk 20x30 cm. Vakafdruk – €17.50

Een vakafdruk op hoogwaardig papier van 20x30 cm. incl. BTW en verzending.

Hoeveelheid

+


Boekuitgave PAARDenKRACHT – €12.95

AANBIEDING !!!! INCL. VERZENDKOSTEN

PAARDenKRACHT

Werknemers met vier benen

Samenwerken met paarden is een bewuste keuze. Een werknemer met vier benen zal altijd zijn beste beentje voorzetten om zijn taken te vervullen. Zijn baas kan rekenen op lichamelijke inzet, een goede mentaliteit, sociale vaardigheden en duidelijk communicatie.

Ruim 200 pagina's, ruim honderd foto's, harde kaft gebonden, liggend A4

 

Hoeveelheid

+


Vraag een offerte aan voor het gebruik van deze foto

Specificeer uw vereisten voor deze foto