Aankoopopties voor deze foto
BELGIE, BRUSSEL, ETTERBEEK, BELGISCHE FEDERALE POLITIE.  Foto Jan Stads / Pix4Profs  De Belgische federale politie heeft zijn paarden centraal gestald in Etterbeek (Brussel). In één van de vijf kazernes van het voormalige militair kwartier zijn alle paarden in actieve dienst ondergebracht. De kazerne bestaat uit verschillende statige panden geplaatst rondom een ruim binnenplein, zes stalgebouwen, een grote buitenbak, een stapmolen, paddocks, een binnenbak en een eigen hoefsmederij. De federale politie beschikt over acht hoefsmeden, vier zijn tevens politieagent en vier zijn burgers. De hoefsmederij is voorzien van een hoefbox, ovens en aambeelden. Er staan dozen vol nieuwe hoefijzers in alle maten en vormen en er ligt een berg versleten ijzers, afkomstig van de dienstpaarden. In de naastgelegen kazerne staan de paarden van de muzikanten en de paarden die worden ingezet bij de politieagentenopleiding op stal. De boxen zijn gevestigd in een monumentaal pand dat vroeger in gebruik was bij de luchtmacht. In het pand zijn verder een paardenziekenboeg met drie boxen, een smidse, opleidingslokalen en een muzieklokaal voor de trompetters en de paukenist aanwezig.

Aankoopopties

Hieronder staan de aankoopopties voor deze foto. Om foto's aan te schaffen via uw winkelwagen moet u zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker

Productopties voor deze foto

Afdruk 13X18 cm. Vakafdruk – €11.00

Een vakafdruk op hoogwaardig papier, 13x18 cm. Prijs is incl. BTW en verzendkosten.

Hoeveelheid

+


Afdruk 20x30 cm. Vakafdruk – €17.50

Een vakafdruk op hoogwaardig papier van 20x30 cm. incl. BTW en verzending.

Hoeveelheid

+


Boekuitgave PAARDenKRACHT – €12.95

AANBIEDING !!!! INCL. VERZENDKOSTEN

PAARDenKRACHT

Werknemers met vier benen

Samenwerken met paarden is een bewuste keuze. Een werknemer met vier benen zal altijd zijn beste beentje voorzetten om zijn taken te vervullen. Zijn baas kan rekenen op lichamelijke inzet, een goede mentaliteit, sociale vaardigheden en duidelijk communicatie.

Ruim 200 pagina's, ruim honderd foto's, harde kaft gebonden, liggend A4

 

Hoeveelheid

+


Vraag een offerte aan voor het gebruik van deze foto

Specificeer uw vereisten voor deze foto