Aankoopopties voor deze foto
HUISJES VAN ONS MOEDER Mariakapellen in Noord-Brabant in woord en aquarel. Paul Spapens en Aart van Woensel. Uitgegeven door Uitgeverij Pix4Profs / Jan Stads. Repro's aquarellen Pix4Profs

Aankoopopties

Hieronder staan de aankoopopties voor deze foto. Om foto's aan te schaffen via uw winkelwagen moet u zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker

Productopties voor deze foto

Kunstafdruk 20x30 cm. Fine Art Paper Hahnemuhle – €35.00

(prijs is inclusief verzendkosten) Afgedrukt op het beroemde Hahnemuhle Fine Art Paper voor een levensechte weergave van deze afbeelding.

Hoeveelheid

+


Kunstafdruk 30x40 cm. op FineArt Paper William Turner – €55.00

(prijs is inclusief verzendkosten) Afgedrukt op het beroemde Hahnemuhle papier William Turner Aquarel papier voor een levensechte weergave van deze afbeelding.

Hoeveelheid

+


Boekuitgave HUISJES van ons MOEDER – €16.95

Huisjes van Ons Moeder, DE LAATSTE 250 BOEKEN!

Mariakapellen in Noord-Brabant in woord en aquarel

Noord-Brabant is de kapellenprovincie van Nederland. Er staan honderden kapellen. De meeste zijn toegewijd aan Maria. ‘Huisjes van Ons Moeder’ geeft de achtergronden van vele tientallen Mariakapellen in alle delen van de provincie. Deze verhalen zijn rijk aan informatie over rituelen, gebruiken en andere kennis die de Mariakapellen in een brede context van het Noord-Brabants immaterieel erfgoed plaatsen. Van elke kapel is een situatieschets opgenomen zodat de geïnteresseerde er gemakkelijk zijn weg naar toe kan vinden. ‘Huisjes van Ons Moeder’ is een mooi boek dankzij de schitterende aquarellen van alle beschreven Mariakapellen.

Paul Spapens (1949) schreef de teksten over de Mariakapellen. Hij is als onderzoeker en schrijver gespecialiseerd in Noord-Brabantse volksdevotie. Mariakapellen zijn daar een belangrijke uiting van.

Aart van Woensel (1929) maakte alle aquarellen. Deze voormalige leraar Nederlands, tekenen en geschiedenis is sinds 1989 fulltime bezig met het maken van aquarellen. Als kunstenaar is hij gespecialiseerd in tekeningen op rouwkaarten. Zijn aquarellen geven dit boek een uniek karakter: ‘Huisjes van Ons Moeder’ is zowel een kunstboek als een boek over geschiedenis, erfgoed en identiteit van Noord-Brabant.

 

Hoeveelheid

+


Vraag een offerte aan voor het gebruik van deze foto

Specificeer uw vereisten voor deze foto