Aankoopopties voor deze foto
KAATSHEUVEL OBS de TOUWLADDER. JOOST GOUTZIERS DEELT HANDTEKENINGEN UIT EN EEN GRATIS BOEK VOOR ELKE LEERLIMNG IN KLAS 8. Ter info toegevoegd een stukje uit het verhaal dat Henny van den Broek maakte van deze middag voor de Duinkoerier. Foto Jan Stads / Pix4Profs

Aankoopopties

Hieronder staan de aankoopopties voor deze foto. Om foto's aan te schaffen via uw winkelwagen moet u zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker

Productopties voor deze foto

Boekuitgave MARIEKE MARTINO – €7.50

AANBIEDING!!!! € 7,50 INCL. VERZENDKOSTEN!!!!

Ireen Wüst inspiratiebron jeugdboek

 ‘Marieke Martino, De kleindochter van Koning Stracciatella’ is een spannend boek dat is geschreven voor de jonge lezer (10 tot en met 15 jaar) en verder voor iedereen die van schaatsen houdt. Het boek van auteur Joost Goutziers is lichtjes geïnspireerd door de juniorenjaren van de schaatstopper Ireen Wüst en is geïllustreerd door kunstenaar Rob van Trier. 

Joost Goutziers (Udenhout, 1961) is kunstredacteur bij het Brabants Dagblad. Eerder publiceerde hij ‘Deze jongen’, een biografie over de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers. Naast journalistieke producties schrijft hij kinderverhalen en liedteksten.

Rob van Trier (Tilburg, 1957) is kunstschilder. Als beeldend kunstenaar zijn er twee stromingen te onderscheiden: vrije expressie en het weergeven van een impressie. De werken van Rob van Trier worden wereldwijd verkocht.

 Jan Stads (1959) is fotograaf en uitgever. Zijn uitgeverij Pix4profs geeft onder meer ‘Deze Jongen’, een biografie over Gerard van Maasakkers en ‘Stan Storimans, Oog op de Wereld’ uit.

Titel: Marieke Martino

Subtitel: Kleindochter van koning Stracciatella

ISBN: 978-94-6032-013-2

Prijs: € 7,50 FEESTAANBIEDING LET OP INCL. VERZENDKOSTEN

 

Hoeveelheid

+


Vraag een offerte aan voor het gebruik van deze foto

Specificeer uw vereisten voor deze foto