Aankoopopties voor deze foto
SURINAME, PARAMARIBO, A VISUAL REPORT OF THE LEPRA PATIENTS LIVING IN SURINAME FOT THIS SERIES I FOLLOWED AMATO SAWANINI IN AND AROUND HIS HOUSE. THE NEWSPAPER IN SURINAME, DE WARE TIJD, PUBLISHED AN ARTICLE OVER THIS VISUAL REPORT WITH AMATO  AS PICTURE TO ILLUSTRATE THE STORY. PHOTO JAN STADS / WWW.PIX4PROFS.NL

Aankoopopties

Hieronder staan de aankoopopties voor deze foto. Om foto's aan te schaffen via uw winkelwagen moet u zijn ingelogd als geregistreerd gebruiker

Productopties voor deze foto

Afdruk 13X18 cm. Vakafdruk – €11.00

Een vakafdruk op hoogwaardig papier, 13x18 cm. Prijs is incl. BTW en verzendkosten.

Hoeveelheid

+


Afdruk 20x30 cm. Vakafdruk – €17.50

Een vakafdruk op hoogwaardig papier van 20x30 cm. incl. BTW en verzending.

Hoeveelheid

+


Boekuitgave GWASI SIKI – €26.95

Gwasi Siki is Surinaams en het betekent lepra, melaatsheid. Gwasi Siki vertelt het levensverhaal van vijftien Surinaamse mensen die lepra hebben gehad. Deze verschrikkelijke ziekte heeft ze lichamelijk verminkt en heeft hun levens geruïneerd. Maar steeds opnieuw hebben ze de kracht en de moed gevonden om op te staan en verder te gaan. De boeiend geschreven levensverhalen van deze krachtige persoonlijkheden zijn zowel interessant voor Surinamers als voor Nederlanders - de verhalen spelen in Suriname, maar ze zijn doorspekt met talloze Nederlandse ingrediënten: taal, cultuur, religie, bestuur. In Gwasi Siki brengen ex-leprapatiënten beide gemeenschappen dicht bij elkaar.

De foto's in Gwasi Siki zijn gemaakt door de beroepsfotograaf Jan Stads (1959). Met zijn feilloos registrerende camera vertelt hij een vaak gruwelijk, maar altijd diep menselijk verhaal. Werk van Jan Stads is in tal van boeken gepubliceerd.

Tijdens hun werkbezoek aan Suriname werden schrijver en fotograaf door het land gegidst door Glenn Doekhi. Met zijn warme Surinaamse charme droeg hij er mede zorg voor dat Gwasi Siki het boek is geworden waarvoor het is bedoeld: een krachtige uitdrukking van respect in woord en beeld voor mensen die lepra letterlijk hebben overleefd.

De prijs van dit boek is € 26,95 (incl. verzendkosten), via deze site te bestellen.

Hoeveelheid

+


Vraag een offerte aan voor het gebruik van deze foto

Specificeer uw vereisten voor deze foto