OISTERWIJK, UNIEKE FOTO VAN HET NEDERLANDS HEIDE RUND DAT ZEER TEGOED DOET AAN BOOM, BOOMSCHORS EN BLADEREN.  Schapenheld is een specialist in het beheren van heide, schraal grasland en openbaar groen. Dit doen we door gestuurd kudde begrazing. Momenteel bestaat onze kudde uit circa 500 Kempisch Heideschapen.  Met onze kudde werken wij aan de groei van de biodiversiteit en versterken van het ecosysteem. Onze kudde graast van april tot november in verschillende projecten met elk hun eigen te realiseren natuurdoel. Foto Jan Stads / Pix4Profs

SCHAPENHELD SZN

Samen met diverse leden van fotoclub Pix4Profs bezoeken we regelmatig de activiteiten van SCHAPENHELD met namen schaapsherder Stijn Hilgers.
In deze map vind u de foto's van clubleden en Jan Stads.

Schapenheld is een specialist in het beheren van heide, schraal grasland en openbaar groen. Dit doen we door gestuurd kudde begrazing. Momenteel bestaat onze kudde uit circa 500 Kempisch Heideschapen.

Met onze kudde werken wij aan de groei van de biodiversiteit en versterken van het ecosysteem. Onze kudde graast van april tot november in verschillende projecten met elk hun eigen te realiseren natuurdoel.