AMELAND, PAARDENREDDINGSBOOT, Foto Jan Stads / Pix4Profs Tijdens de demonstratie van de paardenreddingboot op Ameland trekken tien stoere paarden de reddingboot met donderend geweld over het strand en door de branding in zee. De demonstratie van de paardenreddingsboot is een gebeurtenis die herinnert aan vroeger tijden, want als er echt een schip in nood is vaart tegenwoordig de moderne Anna Margaretha met hoge snelheid de haven van Ameland uit. De demonstratie laat zien dat het redden van drenkelingen en het verlenen van bijstand aan schepen die bij Ameland in nood verkeren een lange geschiedenis heeft.

PAARDENREDDINGSBOOT

Tijdens de demonstratie van de paardenreddingboot op Ameland trekken tien stoere paarden de reddingboot met donderend geweld over het strand en door de branding in zee.
De demonstratie van de paardenreddingsboot is een gebeurtenis die herinnert aan vroeger tijden, want als er echt een schip in nood is vaart tegenwoordig de moderne Anna Margaretha met hoge snelheid de haven van Ameland uit.
De demonstratie laat zien dat het redden van drenkelingen en het verlenen van bijstand aan schepen die bij Ameland in nood verkeren een lange geschiedenis heeft.