Vorige    Volgende
Home » Galerijen » BN DE STEM » LANDGOEDEREN » LANDGOEDEREN SERIE

LANDGOEDEREN SERIE

LANDGOEDEREN SERIE

ALPHEN, Foto Pix4Profs/Jan Stads. Voor de landgoederenserie, landgoed De Hoevens in Alphen landgoed met natuurbegraafplaats. Mens en natuur in evenwicht
De mens ís natuur. De laatste decennia is de mens echter, mede dankzij de industriële revolutie en de daarmee samenhangende economische voorspoed steeds verder van de natuur af komen te staan. En van zichzelf. De balans is zoek. De mens is weer op zoek naar haar natuur….

Landgoed de Hoevens is een eeuwenoud landgoed dat al 3 generaties in eigendom is van de familie Van der Lande-Vogels en een rijke geschiedenis kent. De huidige eigenaren, Floris en Caroline Van der Lande-Vogels kiezen er, samen met hun gezin voor, om mens en natuur vanuit gelijkwaardigheid met elkaar te verbinden.

De Hoevens is een bijzondere ‘zijnsplek’ waar iedereen welkom is en tot zichzelf kan komen, ieder op zijn of haar eigen manier. Bijvoorbeeld door er te recreëren met het gezin of door samen met een schoolklas te leren van de natuur. Maar ook door er alleen te zijn en geraakt te worden door de paradijselijke stilte. Of door een dierbare een laatste rustplaats te bieden, midden in de natuur.

© Pix4Profs / Stads Foto & Ontwerp

Bestand:

20190510_ALPHEN LANDGOED DE HOEVEN_JST4166.jpg

Copyright:

© Pix4Profs

Plaats:

ALPHEN

Acties:

Stuur een e-card Aankoopopties

Snelle links naar andere foto's in deze galerij