KAATSHEUVEL, BASISSCHOOL KLIMOP. Foto Jan Stads / Pix4Profs Project Golden Rules: het doortrekken van de schoolregels naar de wijk! Het idee is ontstaan binnen het samenwerkingsverband Brede school waar basisschool KlimOp, De Hil en Den Bussel in vertegenwoordigd zijn. Met ondersteuning van het jongerenwerk van ContourdeTwern is er vorm gegeven aan het project en zijn de groepen (7&)8 ondersteund in de vormgeving en het uitvoeren van de 21 kleurrijke borden (7 per school). Waarbij het wijkgericht werken “Samenwerkenaandewijk”, de gemeente Loon op Zand en de Klussendiensten Centrale meegewerkt heeft in de randvoorwaarden. Een knap staaltje integrale samenwerking waar we binnen onze gemeente trots op kunnen zijn! De 21 borden krijgen allemaal een mooi plaatsje binnen onze gemeente.

KLIMOP

KAATSHEUVEL, BASISSCHOOL KLIMOP. Foto Jan Stads / Pix4Profs
Project Golden Rules: het doortrekken van de schoolregels naar de wijk!
Het idee is ontstaan binnen het samenwerkingsverband Brede school waar basisschool KlimOp, De Hil en Den Bussel in vertegenwoordigd zijn. Met ondersteuning van het jongerenwerk van ContourdeTwern is er vorm gegeven aan het project en zijn de groepen (7&)8 ondersteund in de vormgeving en het uitvoeren van de 21 kleurrijke borden (7 per school). Waarbij het wijkgericht werken “Samenwerkenaandewijk”, de gemeente Loon op Zand en de Klussendiensten Centrale meegewerkt heeft in de randvoorwaarden.
Een knap staaltje integrale samenwerking waar we binnen onze gemeente trots op kunnen zijn! De 21 borden krijgen allemaal een mooi plaatsje binnen onze gemeente.