NUENEN, HET KLOOSTER PRESENTATIE VAN HET BOEK:  GERARD VAN MAASAKKER, DEZE JONMGEN, totnogtoe. Foto Jan Stads / Pix4Profs VIA DEZE LINK KUNT U EEN VIDEO ZIEN VAN DEZE PRACHTIGE PRESENTATIE:  http://www.youtube.com/watch?v=PWwy9efe_Rs  HET BOEK BESTELLEN RECHSTREEKS VIA: http://www.janstads.nl/index.cart.php?cmd=purchaseOptionsInline&image_id=14510

GERARD van MAASAKKERS, DEZE JONGEN totnogtoe

BESTEL HET BOEK NU VIA DE FOTO VAN DE VOORPAGINA VOOR € 12,50 incl. verzendkosten
Het biografische boek ‘Deze jongen. Gerard van Maasakkers totnogtoe’ is een van de mooiste uitgave van Pix4Profs Uitgeverij in Tilburg / Drunen. Het beschrijft het leven en de muzikale carrière van de Brabantse zanger Gerard van Maasakkers, winnaar van de Gouden Harp, en al dertig jaar vertolker van chansons over herkenbare mensen en universele thema’s.
Met zijn begeleidingsband De Vaste Mannen speelt Gerard van Maasakkers in zalen in het hele land. Nederlandse artiesten als Paul de Leeuw, Claudia de Breij en Guus Meeuwis vertolken zijn liedjes op ‘Anders’, een cd die uitkwam in 2008, het jaar dat hij zijn dertigjarig jubileum vierde. De zanger is blij met zijn succes, maar nog gelukkiger is hij met de wijze waarop hij tegenwoordig zijn liedjes schrijft. Kleine schilderijtjes, noemt hij die. Zijn fans waarderen ze en de critici ook. Gerard van Maasakkers won meerdere prijzen, met De Gouden Harp totnogtoe als hoogtepunt. In 2007 werd hij Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Maar het leven en de carrière van Gerard ging verder, begin april van 2014 wint Gerard voor de tweede keer in twee jaar de Annie MG Smits prijs!
Hoe is zijn carrière begonnen en gekomen tot deze verdiende roem? Lees het in deze biografie!

Home » Galerijen » UITGEVERIJ PIX4PROFS » GERARD van MAASAKKERS, DEZE JONGEN totnogtoe
Thumbnailopties:
Titel: Bevat: Acties:
PRESENTATIE BOEK NUENEN PRESENTATIE BOEK NUENEN 21 foto's