Dagboekbroeders: drie kunsten in één  Drie kunstenaars, 365 dagen, 1095 kunstwerken. Eén vormgever, één boek. Een jaar lang legden Rob van Trier, Jace van de Ven en Jan Stads hun gevoelens vast. Rob van Trier deed dat in een schilderij, Jace van de Ven in een gedicht of verhaal en Jan Stads in één enkele foto. Irma Booman smeedde al die gevoelens samen tot één boek. Eén kunstwerk, bestaand uit 1095 in elkaar overvloeiende aktes.  Drie kunsten in één. Dagboekbroeders is een fotoboek, een leesboek, een prentenboek. Dagboekbroeders is alles in één en meer. Dagboekbroeders is een uniek boek, een boek dat nog nooit eerder gemaakt is in Nederland en waar u nooit in uitgekeken raakt. De ene keer trekken de foto’s de aandacht, de andere keer de schilderijen en de volgende keer springen de verhalen en gedichten eruit. In Dagboekbroeders blijft u bladeren, hoe vaak u het ook oppakt.  Jace van de Ven, Jan Stads en Rob van Trier zijn gerenommeerde namen in de kunstwereld. Jace van de Ven is schrijver, dichter - hij was de eerste stadsdichter van Tilburg - en columnist. Rob van Trier is een vermaard kunstschilder die in binnen- en buitenland exposeert en Jan Stads is een veelzijdig fotograaf, die is geëerd met een tegel in de Tilburgse Walk of Fame. De drie mannen vonden elkaar in 2008 bij het houtkacheltje in het atelier van Rob van Trier en besloten aan een project te beginnen, waarvan ze op dat moment de gevolgen nog niet konden overzien. 365 dagen lang moesten ze hun gevoelens blootstellen, moesten ze – ieder op hun eigen terrein – een kunstwerk maken dat ze nog nooit eerder gemaakt hadden. Het werd een zware beproeving, maar wel één die heeft geleid tot een uniek kunstwerk.  Dagboekbroeders is een uitgave van uitgeverij pix4profs, i.s.m. BOW Print International. ISBN-nummer: 978-94-6032-009-5.

DAGBOEKBROEDERS

Dagboekbroeders: drie kunsten in één

Drie kunstenaars, 365 dagen, 1095 kunstwerken. Eén vormgever, één boek. Een jaar lang legden Rob van Trier, Jace van de Ven en Jan Stads hun gevoelens vast. Rob van Trier deed dat in een schilderij, Jace van de Ven in een gedicht of verhaal en Jan Stads in één enkele foto. Irma Booman smeedde al die gevoelens samen tot één boek. Eén kunstwerk, bestaand uit 1095 in elkaar overvloeiende aktes.

Drie kunsten in één. Dagboekbroeders is een fotoboek, een leesboek, een prentenboek. Dagboekbroeders is alles in één en meer. Dagboekbroeders is een uniek boek, een boek dat nog nooit eerder gemaakt is in Nederland en waar u nooit in uitgekeken raakt. De ene keer trekken de foto’s de aandacht, de andere keer de schilderijen en de volgende keer springen de verhalen en gedichten eruit. In Dagboekbroeders blijft u bladeren, hoe vaak u het ook oppakt.

Jace van de Ven, Jan Stads en Rob van Trier zijn gerenommeerde namen in de kunstwereld. Jace van de Ven is schrijver, dichter - hij was de eerste stadsdichter van Tilburg - en columnist. Rob van Trier is een vermaard kunstschilder die in binnen- en buitenland exposeert en Jan Stads is een veelzijdig fotograaf, die is geëerd met een tegel in de Tilburgse Walk of Fame. De drie mannen vonden elkaar in 2008 bij het houtkacheltje in het atelier van Rob van Trier en besloten aan een project te beginnen, waarvan ze op dat moment de gevolgen nog niet konden overzien. 365 dagen lang moesten ze hun gevoelens blootstellen, moesten ze – ieder op hun eigen terrein – een kunstwerk maken dat ze nog nooit eerder gemaakt hadden. Het werd een zware beproeving, maar wel één die heeft geleid tot een uniek kunstwerk. 365 dagen een werk leveren waar hun ziel en zaligheid inzit waarvan ze weten dat vakbroeders ongeloof tonen, dat het hun elke dag weer lukte in een werk hun gevoelens of die van mensen rondom hun heen vast te leggen in een beeld of tekst.

Velen bekende en onbekende Nederlanders en plekken over heel Nederland en ver buiten Nederland werden vastgelegd: van Ruud Vreeman met zijn vrouw Ronnie tot minister Ernst Hirsch Ballin, van een Maria kapel in Dongen tot een overzicht van Rotterdam, van Zuid-Afrika tot Zoutelande via Tilburg, Utrecht, Nijmegen, Frankrijk en Duitsland. 3 levens door drie kunstenaars een jaar lang vastgelegd. UNIEK IN DE WERELD, UNIEK IN NEDERLAND !!!

Dagboekbroeders is een uitgave van Uitgeverij Pix4Profs, i.s.m. BOW Print International.
ISBN-nummer: 978-94-6032-009-5.

Home » Galerijen » UITGEVERIJ PIX4PROFS » DAGBOEKBROEDERS
Thumbnailopties:
Titel: Bevat: Acties:
JANUARI JANUARI 27 foto's
FEBRUARI FEBRUARI 28 foto's
MAART MAART 33 foto's
APRIL APRIL 30 foto's
MEI MEI 31 foto's
JUNI JUNI 30 foto's
JULI JULI 32 foto's
AUGUSTUS AUGUSTUS 31 foto's
SEPTEMBER SEPTEMBER 30 foto's
OKTOBER OKTOBER 31 foto's
NOVEMBER NOVEMBER 30 foto's
DECEMBER DECEMBER 30 foto's