DONGEN, Theaterschool Tintelbelle. van eigenaresse is Isabelle Murg ze geeft theaterles, zangles en danslessen in Dongen. In haar  lessen staat voorop dat je plezier hebt en maakt met elkaar, daarnaast leer je door in een fantasiewereld te stappen op je eigen speciale manier bewegen. Want ieder kind is anders en uniek. Zelfs bij de allerkleinsten (al vanaf 2½) ontdek je bij Peutertintels je fantasie en creativiteit te gebruiken. Bij haar zanglessen en musicallessen voor kinderen in Dongen en theaterlessen voor volwassenen is het een zoektocht naar eigenheid. Mijn overtuiging is dat iets pas overkomt bij je publiek als het echt is en alleen van jou. En dat maakt spelen, dansen en zingen bij Tintelbelle zo bijzonder. Foto Jan Stads / Pix4Profs

100PROCENTGLOSSY 2017_01

Foto's voorjaar glossy van de gemeente Dongen, alle foto's geplaatst en ongeplaatst.
De laatste maanden, we spreken van september 2018, hebben we de uitstraling van de glossy een nieuw elan gegeven om nog meer kijk- en leesvreugde te brengen.
Pdf's van de glossy's, vanaf het najaarsnummer 2018, zijn te zien incl. adverteerders info, blogs en koppelingen om eventueel foto's bij te bestellen op:
200procentglossy of rechtstreeks dongen.200procentglossy